Franczyza

Zostań franczyzobiorcą
Zbudujmy nasz biznes, Pizzeria Al Capone rządzi w Polsce

Zbudujmy nasz biznes, Pizzeria Al Capone rządzi w Polsce
Opis systemu Franczyzowego

Al Capone to miejsce, w którym rządzi dobre jedzenie i przyjazna atmosfera. Istniejemy na rynku od 2011 roku i w szybkim tempie zdobywamy uznanie nowych gości. Nasze restauracje są stworzone dla osób, które cenią sobie dobry smak oraz lubią spędzać czas w miłej atmosferze. Specjalnością naszego lokalu jest bez wątpienia pizza, a tajemnicą sukcesu wyjątkowa receptura ciasta. To co nas wyróżnia, to jedyne i nietypowe połączenie kuchni włoskiej z amerykańską, co w efekcie tworzy spójną harmonię, a wystrój nawiązuje do klimatu gangsterskiego lat 20’ i 30’. Dbałość o szczegóły oraz miła obsługa to jedna z cech, które wyróżniają nas na tle konkurencji. Naszym celem jest stworzenie miejsca, do którego ludzie będą wracać na smaczne jedzenie skomponowane wyłącznie ze świeżych produktów. Jesteśmy jedną z restauracji typu „casual dining” doskonale nadającą się na szybki lunch jak i dłuższe spotkanie towarzyskie, obiad czy rodzinną kolację. Nasze restauracje są również dobrze przygotowane do serwowania posiłków na wynos, co zwiększa zasięg działania i pozwala na dotarcie do szerszej grupy potencjalnych klientów. Szeroka oferta restauracji Al Capone obejmuje dania mięsne, przystawki, zupy, sałatki, makarony, pizzę oraz hamburgery, tak aby każdy mógł wybrać dla siebie coś specjalnego.

Wsparcie dla Franczyzobiorcy
Szkolenia i marketing
Szkolenia i marketing
Finanse & Consulting
Finanse & Consulting
Know How
Know How

Naszych partnerów wspieramy przez cały okres współpracy między innymi w zakresie:

  • szkoleń,
  • marketingu,
  • pomocy przy zakupie odpowiedniego sprzętu,
  • pomagamy w pozyskaniu środków finansowania dla biznesu,
  • wskazujemy dostawców i pomagamy w zaopatrzeniu lokalu w cenach konkurencyjnych na produkty spożywcze.

Ustalamy ofertę spójną z koncepcją marki Al Capone, udostępniamy samodzielnie wypracowane receptury i doskonalimy know-how prowadzenia placówki. Ponadto istnieje możliwość dopasowania zindywidualizowanej oferty uwzględniającej specyfikę lokalnego rynku. Jako właściciel sieci prowadzimy działania marketingowe i reklamowe promując naszych Franczyzobiorców, zarządzamy stroną www (www.alcapone-poznan.pl), oraz fanpage’em na portalu Facebook (www.facebook.com/AlCaponePoznan). Lokalne działania marketingowe Franczyzobiorcy organizują samodzielnie, ale mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.

Dlaczego my?

NAJKORZYSTNIEJSZE WARUNKI FRANCZYZOWE NA RYNKU!
DOŁACZ DO NAS A OTRZYMASZ 50 TYS. ULOTEK W PREZENCIE NA START!
DO KOŃCA ROKU OPŁATA FRANCZYZOWA DLA NOWYCH LOKALI TYLKO 700 ZŁ.

Przewidywana suma inwestycji

  • Opłata wpisowa 0zł
  • Opłata marketingowa 0 zł
  • średni koszt uruchomienia lokalu to ok. 35-70 tyś zł (w zależności od stanu technicznego lokalu)
Podstawowe wymagania sieci

Nasz Franczyzobiorca powinien być osobą: kreatywną, chętną do pracy, nastawioną na osiąganie celu oraz zaangażowaną we własny biznes. Doświadczenie w branży gastronomicznej nie jest wymagane, choć niewątpliwie pomocne. Restaurację pod marką Al Capone można otworzyć w lokalu o minimalnej powierzchni 70m2. Nasza koncepcja biznesowa doskonale wpisuje się zarówno w klimat dużych osiedli mieszkaniowych, jak i centralnych części miast. Indywidualnie analizujemy każdą propozycję lokalową i staramy się jak najlepiej dopasować ofertę do specyfiki danego miasta.

Kontakt:
Piotr Śmieszek
Dyrektor Operacyjny Franczyzy
Telefon: 881-480-777